Футбол

«Дуже світлий тренер, він нереально крутий»: Кополовець згадав, як Клопп відзначив його гру за Карпати

Дмитро Чорнобай
Переглядів 218
0 голосів
Михайло Кополовець. Фото: Google
Колишній півзахисник Карпат Михайло Кополовець розказав про домашній матч групового етапу Ліги Європи 2010/11 проти дортмундської Боруссії Юргена Клоппа (3:4).

Михайло Кополовець згадав домашній матч групового етапу Ліги Європи 2010/11 проти дортмундської Боруссії (3:4), а також згадав, як Юрген Клопп похвалив його:

«Клопп з самого початку мені здавався дуже харизматичною людиною. Коли матч завершувався, він зразу йшов усіх вітати. Хоча матч для них був важким, було багато помилок. Він навіть сказав мені, що я класно зіграв. Дуже світлий тренер, він нереально крутий. Мені дуже приємно, що впродовж кар’єри вдалося зіграти проти такого тренера.

Тоді він ще не був такий, але теж був крутий. Дуже енергетично сильний, вміє футболістів налаштувати. Це один із тих тренерів, якого футболісти дуже сильно люблять», – заявив Кополовець для Sport.nv.

Нагадаємо, що раніше Юрген Клопп оголосив, що залишить англійський Ліверпуль після закінчення сезону.

  • Німецького тренера було призначено головним тренером Ліверпуля 8 жовтня 2015 року.
  • Під його керівництвом англійський клуб виграв Лігу чемпіонів, АПЛ, клубний чемпіонат світу, Кубок Англії, Кубок англійської ліги, Суперкубок УЄФА та Суперкубок Англії.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн