Футбол

Зірковий партнер Луніна «звільнив» працівника Реала: Перес був розлючений витівкою лікаря

Віктор Глухенький
Переглядів 1479
0 голосів
Джуд Беллінгем та Андрій Лунін. Фото: Google
Лікар мадридського Реала Ніко Міхіч втратив роботу в королівському клубі через халатність по відношенню до здоров'я головної зірки «вершкових» Джуда Беллінгема.

У поєдинку між Реалом та Райо Вальєкано (5 листопада, 0:0) Джуд Беллінгем вивихнув плече. Клубний лікар Ніко Міхіч повідомив головному тренеру команди Карло Анчелотті про те, що англієць може повернутися в стрій за кілька днів до гри з Брагою в Лізі чемпіонів. 

У підсумку італійський фахівець включив Джуда в заявку, але не випустив на поле. Однак, вже у наступному матчі Реала з Валенсією Беллінгем був відсутній у заявці, як і в матчах збірної Англії. 

За повідомленням порталу Relevo, Реал вирішив дізнатися думку у незалежного лікаря –  Мануеля Лейєса. Фахівець займався травмами Едера Мілітао і Тібо Куртуа на початку цього сезону. 

І синьор Лейєс заявив, що Реалу не варто було дозволяти Беллінгему грати в матчі з Брагою, адже англійцю слід було заборонити навіть тренування в загальній групі протягом десяти днів, бо був ризик повторного вивиху плеча.

Дізнався про цей інцидент, з неправильним діагнозом його «золотому» хлопчику, і президент Реала Флорентіно Перес. Бос королівського клубу був розлючений через те, що Міхіч занадто легковажно поставився до травми зіркового гравця. 

Тож, хорватського лікаря було звільнено через кілька днів після домашнього матчу Реала з Брагою.

  • Після перемоги над Алавесом (1:0) Реал має в активі 45 очок та посідає перший щабель в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. У «вершкових» порівну залікових балів з Жироною, але перевага за додатковими показниками – перемога в очній грі (3:0).
  • В наступному турі Реал вдома прийматиме Мальорку. Гру заплановано на 3 січня 2024 року. Початок гри на «Сантьяго Барнабеу» о 20:15.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал у дев'яти поєдинках: шість пропущених голів, чотири матчі «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в п’ять мільйонів євро.
  • Джуд Беллінгем у футболці вершкового кольору зіграв 21 матч: 17 голів, п'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 20-річного англійця у 180 мільйонів євро. 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн