Футбол

На Роналду подали до суду: відомо, за що зірка світового футболу отримав колективний позов

Дмитро Вєнков
Переглядів 1143
0 голосів
Кріштіану Роналду. Фото: Getty Images
На форварда Аль-Насра Кріштіану Роналду подали до суду за просування незареєстрованих цінних паперів Binance. Позивачі, стверджують, що зазнали збитків через його рекламу криптовалютної біржі.

Кріштіану Роналду, імовірно, сприяв інвестиціям у незареєстровані цінні папери у координації з Binance, яка уклала із ним партнерство в середині 2022 року для просування серії його власних незамінних токенів (NFT).

Як повідомляє Cointelegraph, 27 листопада до окружного суду США у Флориді було подано колективний позов на зірку збірної Португалії. Троє постраждалих вимагають відшкодування збитків та засобів для покриття судових витрат.

  • Зазначимо, що Binance та її засновник Чанпен Чжао визнали себе винними та виплатили уряду США компенсацію у розмірі 4,3 мільярда доларів за порушення законів про боротьбу з відмиванням грошей та ведення незареєстрованого бізнесу з переказу грошей;
  • Чжао пішов з посади гендиректора, і йому загрожує до 18 місяців ув'язнення. Binance погодилася на п'ятирічний моніторинг дотримання вимог Міністерства юстиції США та Міністерства фінансів;
  • Комісія з цінних паперів і бірж США також подала до суду на Binance, стверджуючи, крім того, що вона продавала незареєстровані цінні папери й, як повідомляється, розслідує, чи Binance не привласнила кошти клієнтів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн