Футбол

Ексхавбек Ман Юнайтед спрогнозував місце, на якому фінішує Челсі: валлієць розкритикував Мудрика і Ко

Дмитро Вєнков
Переглядів 328
0 голосів
Михайло Мудрик, Фото: ФК Челсі
Колишній півзахисник Манчестер Юнайтед Роббі Севідж має великі сумніви, що Челсі Михайла Мудрика зможе фінішувати у зоні єврокубків за підсумками цього сезону АПЛ.

Ексхавбек Манчестер Юнайтед Роббі Севідж скептично оцінює перспективи Челсі Михайла Мудрика посісти місце у зоні єврокубків в цьому сезоні Прем’єр-ліги. Експерт пояснив свою позицію.

«Челсі не вміє захищатися, і статистика вам про це скаже. Здається, вони виправили проблеми із забитими голами, але в міру того, як ситуація покращилася, їхній захист став дуже поганим. Пропущені вісім голів у двох іграх показують, де зараз знаходиться захист, і саме тому вони зазнають труднощів».

Севідж вважає, що задачею для Маурісіо Почеттіно повинно бути потрапляння хоча б до Ліги Європи.

«Їм потрібно знайти спосіб потрапити до Європи наступного сезону. Це має бути мінімальною вимогою, але важко сказати, що вони зроблять це, виходячи зі своєї нинішньої форми. Чи буде місце у Лізі конференцій вважатися успіхом? Я не думаю. Тому Почеттіно має принаймні вивести їх до Ліги Європи».

Колишній футболіст прогнозує синім максимум дев’яте місце у нинішній кампанії.

«Вони не грають у єврокубках, тому зможуть зосередитися на АПЛ. Їм потрібно додавати й просуватися вгору. Якби мені потрібно було спрогнозувати, де вони фінішують, я сказав би дев'яте або десяте місце. Дивно так думати, але саме там вони зараз і перебувають», – заявив Севідж для Planet Sport Bet.

  • Зазначимо, що Челсі після 13 турів розташовується на десятому місці та має в активі 16 очок;
  • Вінгер лондонців Мудрик провів за команду у цій кампанії 12 матчів та забив два голи;
  • Севідж є вихованцем МЮ. В структурі клубу перебував з 1988 по 1994 рр., однак за першу команду не виступав.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн