Футбол

«Наручники без розмов»: легенда Шахтаря поставив крапку у скандальній ситуації з водінням напідпитку

Дмитро Вєнков
Переглядів 373
0 голосів
Машина В'ячеслава Шевчука зупинена поліцією.Фото: Інстаграм
Колишній захисник Шахтаря та національної збірної України В’ячеслав Шевчук пригадав, як у травні 2021 року був затриманий поліцією за водіння у нетверезому стані.

Ексзахисник Шахтаря та збірної України В’ячеслав Шевчук визнав, що був неправий, коли два роки тому сів за кермо у нетверезому стані, за що був заарештований поліцією.

«Звісно, я припустився великої помилки, звісно, мені це неприємно. Наступного дня я перепросив, пішов з каналу Футбол, щоб нікого не підставляти. Я переживав, для мене це великий стрес був, тому що такого ніколи в житті не було».

За словами Шевчука, у той вечір він випив небагато.

«Я багато не пив. По-перше, я горілку, віскі, міцні напої я навіть не пробував ніколи. Мені достатньо пару бокалів – і вже…».

Не вдалось завантажити відео.

Шевчук не виключає, що тоді хтось спеціально «навів» на нього поліцію та ЗМІ, однак не бажає зміщувати акценти у цей бік.

«Звісно, що дві телекамери з двох каналів були, дві машини, одразу наручники без розмов. Але це моя помилка. Хай люди побачать, що публічні люди повинні відповідати за свої вчинки. Тому це для мене – негативний вчинок для всіх, показує, що всі рівні, і це не можна робити».

Колишній футболіст не вірить у чутки, що підставити його міг хтось з Шахтаря за критичні висловлювався у бік команди на ефірах.

«Ні-ні-ні, в мене чудові відносини з Шахтарем, зі всіма ми спілкуємося. Тут моя вина, і все. Хочу сказати всім, що ні в якому разі. Якщо хтось випив 50 грамів вина – краще залиште машину і ніколи в житті не сідайте за руль, – сказав Шевчук в інтерв’ю YouTube-каналу Брутальний футбол.

  • Нагадаємо, Шевчука спіймали п'яним за кермом Porsche 911 на бульварі Лесі Українки у Києві, коли той їхав з вечірки на честь 85-річчя Шахтаря. Він відмовився проходити тест на драгері, а також чинив опір. У результаті правоохоронці силоміць посадили його до поліційної машини;
  • Колишнього спортсмена за це порушення позбавили водійських прав на один рік;
  • Шевчук виступав за Шахтар з 2000 по 2002 рр., а також з 2005 по 2017 рр. У 239 матчах він забив чотири голи та віддав 35 результативних передач;
  • У складі збірної України з 2003 по 2016 рр. Шевчук відіграв 56 зустрічей та зробив три асисти.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн