Футбол

«Поставте Циганкова грати за Ман Сіті, і він буде в порядку»: вогняна реакція фанів Жирони на гол Віктора

Віктор Глухенький
Переглядів 884
0 голосів
Віктор Циганков. Фото: Google
В матчі 14-го туру іспанської Ла Ліги Жирона вдома зіграла в нічию з Атлетіком із Більбао (1:1). Автором єдиного голу команди Мічела Санчеса став український півзахисник Віктор Циганков.

Фанати іспанської Жирони після поєдинку 14-го туру іспанської Ла Ліги, в якому їх улюбленці не зуміли перемогти Атлетік з Більбао (1:1), засипали мережу десятками схвальних коментарів на адресу українського вінгера команди Мічела Санчеса Віктора Циганкова.

Сайт Sport-express.ua відібрав найцікавіші дописи з мережі:

IBiwenger: «Я б ніколи в житті не продав Циганкова».

lehuyen05218729: «Чудовий гол Циганкова».

StuanismoGFC: «А що стосується Циганкова, то він – найкраще, що з нами трапилося. З такою грою він скоро піде на підвищення».

YeraY21384038: «Циганков у найкращій формі свого життя - це бугай».

Allenhenriquez: «Циганков – великий технічний експонат нашої команди. Якщо Савіо добре грає зліва, то українець літає справа, краще залишити його там».

edersa10: «Поставте Циганкова та Савіо грати за Ман Сіті, і вони будуть в порядку».

Jdeposicion: «Немає нічого кращого в понеділок ввечері, ніж Циганков, який забиває голи і грається з захисниками суперника. Цей хлопець особливий».

Відео голу Віктора Циганкова у ворота Атлетіка дивіться за ПОСИЛАННЯМ.

  • Після нічиєї з Атлетіком в 14-му турі Ла Ліги (1:1) Жирона має в активі 35 очок та посідає друге місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. 
  • Перше місце окупував мадридський Реал, який також здобув 35 очок, але має перевагу над Жироною за рахунок перемоги в очному поєдинку (3:0). 
  • Віктор Циганков в поточному сезоні провів за Жирону 13 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 22 мільйони євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн