Футбол

Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна підпустила до себе Ізраїль після поразки Зорі від Маккабі

Віктор Глухенький
Переглядів 618
0 голосів
Фото: Google
За підсумками єврокубкового тижня Україна зуміла набрати лише два очки в таблицю коефіцієнтів УЄФА. Їх до скарбнички нашої держави принесла перемога Шахтаря в Лізі чемпіонів над Барселоною (1:0).

Ізраїль після перемоги Маккабі з Тель-Авіва над луганською Зорею (3:1) в поєдинку четвертого туру Ліги конференцій скоротив відставання від України в таблиці коефіцієнтів УЄФА до 0,125 бала

Таким чином, за підсумками єврокубкового тижня Україна набрала лише два очки в таблицю коефіцієнтів УЄФА. Їх Україні приніс донецький Шахтар, який сенсаційно переміг Барселону (1:0) в четвертому турі групової стадії Ліги чемпіонів.

Розділені на 5 (кількість представників України в єврокубках на початку сезону) два очки від Шахтаря дали Україні 0,4 бала в таблицю коефіцієнтів.

Ізраїль своєю чергою набрав 0,5 бала. Два очки Маккабі за перемогу над Зорею були розділені на чотири представників країни в єврокубках на початку сезону.

  • У Ізраїля, як і в України, залишилося два клуби в єврокубках: Маккабі з Хайфи, який грає в групі Ліги Європи та Маккабі з Тель-Авіва, який в квартеті з луганською Зорею, виступає в Лізі конференцій.
  • За підсумками чергового єврокубрового тижня Україна пісідає в оновленому рейтингу УЄФА 17-те місце в таблиці коефіцієнтів . У 18-го Ізраїля 26,875 бала. Перед Україною розташувалася Сербія - 27,775 бала.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн