Футбол

«Я вже спланував нашу гру без них»: Пушич – про дві втрати Шахтаря та рецепт успіху у матчі з Барселоною

Євген Чепур
Переглядів 242
0 голосів
Маріно Пушич. Фото: Google
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич поділився думками перед матчем четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Барселони.

Маріно Пушич заявив, що вже знає, хто замінить Юхима Коноплю та Артема Бондаренко у стартовому складі Шахтаря на гру з Барселоною.

«Їх з нами не буде, але я повністю впевнений у решті хлопців, вони зможуть добре зіграти. Я буду чесний з вами – я одразу знав, що Бондаренко та Конопля не зіграють.

Бондаренко та Конопля – хороші, молоді, талановиті, розумні та дуже важливі виконавці. Я б дуже хотів, щоб вони зіграли у матчі з Барселоною, але я вже спланував нашу гру без них».

Новий наставник «гірників» заявив, що вивчає суперника, коли дивиться матчі за його участю у великій кількості.

«У мене було достатньо часу під час наших переїздів, щоб переглянути багато матчів Барселони. Та й взагалі, я дивлюся багато ігор – такий мій стиль роботи. 

Так я готую свою команду. Ми всі знаємо силу Барселони, це чудова команда. Для мене вони одні з найкращих у Європі. І це завжди великий виклик – грати проти таких команд».

Також фахівець розповів, яка гра Шахтаря принесе команді успіх.

«Для нас це матч, у якому нам нема чого втрачати. Я просто хочу, щоб ми боролися та дотримувалися своїх принципів гри, а потім побачимо, що отримаємо в підсумку. 

Потрібно грати без страху та показати свій найкращий футбол», — сказав Пушич перед грою с Барселоною.

  • Поєдинок Шахтар –  Барселона відбудеться завтра, 7 листопада, на полі  стадіону «Фолькспаркштадіон» в німецькому місті Гамбург. Початок гри о 19:45 за Києвом.
  • Після трьох турів в активі «гірників» три очки. Команда Маріно Пушича розмістилася на третьому щаблі в групі Н. На чолі квартету Барселона – дев’ять очок, другим йде Порту – шість очок. На останньому місці Антверпен – нуль очок.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн