Футбол

«Людина інтелігентна, порядна»: ексхавбек Динамо розповів про спілкування з колишнім віцепрем’єром України

Ілля Деулін
Переглядів 200
0 голосів
Сергій Тігіпко. Фото: Андрій Гудзенко/LIGA.net
Володимир Шаран розповів, що в бутність гравцем Дніпра контактів з Ігорем Коломойським не мав, натомість розмовляв з іншим видним керівником клубу – Сергієм Тігіпком.

Колишній півзахисник Динамо та Дніпра Володимир Шаран у ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» розповів про деталі спілкування з власниками дніпровського клубу.

Як зазначив Шаран, досвіду розмов з Ігорем Коломойським він не мав, натомість був у контакті з ще одним видним керівником Приватбанку, який у 1996 році почав опікуватися Дніпром – Сергієм Тігіпком:

«Якось він мене, Скрипника і ще когось викликав до себе в офіс. У нього кабінет був на набережній у відділенні Приватбанку. Тігіпко мені дуже сподобався». 

За словами експівзахисника, Тігіпко справив на нього гарне враження:

«Людина інтелігентна, порядна. Спілкувались на різні теми. Команда показувала погані результати, і Тігіпко розпитував у нас, що сталося, що команді потрібно. Ми назвали проблеми і він все виконав, що пообіцяв – дотримав слово». 

Але зверталися до нього лише якщо якісь питання не міг владнати генеральний директор клубу Андрій Стеценко:

«Із Стеценком, звичайно, постійно спілкувалися. Андрій Вікторович, зі свого боку, намагався все налагодити. Якщо проблеми ‒ ми його першого смикали, а вже потім йшли до Тігіпка – робочі моменти. Коли була заборгованість, то ми звернулися до нього, і нам її погасили». 

  • Шаран був гравцем Динамо у 1991-1994 роках, провів за киян 109 матчів, у яких забив 14 голів.
  • У 1994-1998 роках півзахисник представляв Дніпро, у складі якого зіграв у 91 поєдинку та відзначився 26 забитими м'ячами.
  • Тігіпко був віцепрем'єр-міністром України в періоди з 1997 по 1999 і з 2010 по 2012 рр. 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн