Футбол

Валенсія втратила перемогу в матчі з Атлетіком: Яремчук отримав 12 хвилин ігрового часу

Ілля Деулін
Переглядів 537
0 голосів
Роман Яремчук. Фото: Getty Images
Валенсія була близька, щоб взяти три очки у матчі з Атлетіком Більбао, але «баски» проявили характер та вирвали нічию. Роман Яремчук у цій грі отримав 12 хвилин ігрового часу.

У матчі 11-го туру чемпіонату Іспанії Валенсія Романа Яремчука гостювала в Атлетіка з Більбао. Український форвард починав матч на лаві запасних.

Саме господарі на 32-ій хвилині зусиллями де Маркоса відкрили рахунок, але мінімальна перевага «басків» трималася півгодини ігрового часу.

На 62-ій хвилині Перес зрівняв рахунок, а ще за шість хвилин додав до голу результативну передачу на Дуро, яка схилила шальки терезів на бік Валенсії.

Саме за переваги «кажанів» на 78-ій хвилині на полі з'явився Яремчук, який вимушено змінив автора другого голу команди Рубена Барахи. Той не зумів продовжити матч через ушкодження.

Роман мав перспективну нагоду, щоб забити, але форвард «заліз» у офсайд, що помітили арбітри. Цим скористався Атлетік, який вже у доданий час зрівняв рахунок та вирвав нічию 2:2.

Футбол. Іспанія. Ла Ліга. 11-ий тур.

Атлетік Більбао – Валенсія – 2:2.

Голи: де Маркос 32, Беренгер 90+7 – Перес 62, Дуро 68

  • За свої 12 хвилин на полі Яремчук удостоївся наступних оцінок: Whoscored – 6.0 (найгірша оцінка в матчі), Sofascore – 6.6 (найкраща оцінка серед гравців Валенсії, що вийшли на заміну).
  • Форвард провів четвертий матч за «кажанів» і знову закінчив гру без результативних дій.
  • Нічия залишила Валенсію на дев'ятому місці у таблиці. У активі команди 15 очок.
  • У наступному матчі «кажани» зіграють на виїзді у Кубку Іспанії проти Логроньєса з четвертого дивізіону. Дана гра пройде 2 листопада.
  • За три дні після кубкової баталії на Яремчука і Ко очікує домашній поєдинок чемпіонату проти Гранади.

 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн