Футбол

«Мій пе#дюк»: син Алієва забив шедевральний гол та отримав похвалу від батька – відео моменту

Віктор Глухенький
Переглядів 265
0 голосів
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній півзахисник київського Динамо та національної збірної України Олександр Алієв тішиться успіхами на футбольному полі свого сина Артема.

Артем Алієв, син Олександра Алієва, демонструє успіхи у футболі. 

Напередодні юнак у складі Динамо U-12 відзначився двома голами. Про цю подію на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram повідомий його батько, дуже оригінально підписавши відео словами.

«Мій пе*дюк».

▶️ Гол Алієва-молодшого дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Перший гол зі штрафного Алієва-молодшого дуже схожий на гол Алієва-старшого у ворота Порту у матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів восени 2008 року. Фанати Динамо зі стажем мають пам'ятати цей шедевр.

12-річний Артем Алієв розпочинав заняття футболом у спеціалізованій ДЮСШ Олімпійського резерву «Зміна», але згодом був переведений до Академії Динамо після особистого розпорядження президента біло-синіх Григорія Суркіса.

  • В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці Алієв чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо Алієв захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.
  • У складі національної збірної України Алієв провів 28 поєдинків: шість голів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн