Футбол

Максимов покарав колишню команду: Дніпро-1 з дублем Гуцуляка переміг Ворсклу та увірвався в зону єврокубків

Віктор Глухенький
Переглядів 269
0 голосів
Олександр Філіппов в обіймах партнерів. Фото: СК Дніпро-1
В перенесеному поєдинку першого туру української Прем'єр-ліги Дніпро-1 на виїзді здолав Ворсклу (3:2). Команда Юрія Максимова здобула п’яту перемогу поспіль в УПЛ.

Поєдинок у Полтаві розпочався під акомпанемент зливи, що не віщувало видовищного та результативного футболу, але гравці Ворскли та Дніпра-1 такі передматчеві припущення спростували. 

Вже на п'ятій хвилині Філіппов скористався помилкою в захисті Ворскли, Віктор Корнієнко чомусь відпасував на форварда Дніпра-1, і Олександр класним обвідним ударом з-за меж штрафної поцілив у сітку воріт за спиною Павла Ісенка.

На 20-й хвилині перевагу команди Юрія Максимова, який не так давно керував Ворсклою (2019 - 2022), подвоїв Сергій Горбунов, але через очевидний офсайд, взяття воріт зафіксовано не було. 

До перерви полтавчани рахунок зрівняли: Руслан Степанюк класно замкнув головою навіс з правого флангу від Іллі Крупського. І, здавалося б, так тайм перший і закінчиться, але – ні.

Вже у наступній атаці у відповідь дніпряни знову вийшли вперед: Олексій Гуцуляк прийняв пас у штрафній суперника і з другого дотику пробив точно повз воротаря. 

А в таймі номер два, Гуцуляк оформив дубль: після швидкої контратаки Олексію вдався розкішний удар у верхній кут. І знову із пострілом з-за меж штрафної ради не зміг дати Ісенко.

В кінцівці гри у власному штрафному Олег Горін скосив Феліпе Родрігеса, і як не протестував Максимов, але Катерина Монзуль була непохитною і поставила пенальті у ворота Дніпра-1. Удар з точки дуже впевнено реалізував Степанюк.  

Однак, дуже пізно Ворскла відновила інтригу. Для того, щоб створити камбек часу вже було обмаль.

Україна. Прем’єр-ліга

Перенесений поєдинок 1-го туру

Ворскла – Дніпро-1 2:3 (0:1)

Голи: Степанюк, 40, 90+1  – Філіппов, 5, Гуцуляк, 42, 53.

  • Після перемоги в Полтаві Дніпро-1 має в активі 21 очко та піднявся на четверту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • Ворскла залишилась на дев’ятому щаблі. Команда Віктора Скрипника має 13 очок в доробку.
  • В наступному турі Ворскла вдома прийматиме харківський Металіст 1925. Поєдинок заплановано на 29 жовтня. Початок гри о 15:00.
  • Дніпро-1 у 12-му турі на виїзді зіграє проти криворізького Кривбаса. Гру заплановано на 28 жовтня. Початок матчу о 13:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн