Футбол

Трубін втретє поспіль пропустив в матчі Ліги чемпіонів: Бенфіка програла Реал Сосьєдаду

Ілля Деулін
Переглядів 3758
0 голосів
Анатолій Трубін. Фото: Getty Images
Бенфіка продовжує падіння у Лізі чемпіонів. «Орли» програли в третьому матчі поспіль, ба більше, команда у цій кампанії єврокубків – без забитих м'ячів.

24 жовтня Бенфіка, за яку виступає воротар Анатолій Трубін, у матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів приймала Реал Сосьедад. Український голкіпер почав матч у стартовому складі «орлів».

У першому таймі команди обмінялися голами, які, втім, не було зараховано через положення поза грою в обох епізодах. До перерви ні Бенфіка, ні Реал Сосьедад чистими м'ячами не відзначилися.

Кульмінація матчу настала в середині другого тайму, коли гравець гостей Браїс Мендес відкрив рахунок. Через декілька миттєвостей Трубіна від другого пропущеного голу врятувала поперечина воріт.

Відео пропущенного голу Трубіним

Далі Бенфіка створила декілька нагод, але зрівняти рахунок не змогла. Як наслідок, третя поспіль поразка «орлів» у єврокубках сезону 2023/2024.

Футбол. Ліга чемпіонів. Груповий етап, третій тур.

Бенфіка – Реал Сосьедад – 0:1

Гол: Мендес 63

24 жовтня, «Ештадіу да Луш», Лісабон.

  • Трубін провів на полі увесь матч та отримав наступні оцінки: Sofascore – 6.9 (четвертий результат серед гравців старту), Whoscored – 6.3 (другий з кінця результат серед гравців старту).
  • Бенфіка у цій кампанії Ліги чемпіонів поки без очок та забитих голів.
  • Маючи чотири пропущених м'ячі у своєму пасиві, португальська команда замикає квартет D.
  • «Орли» у разі поразки від Реал Сосьедада 8 листопада у Іспанії втратять усі шанси на вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн