Футбол

Мудрик забив дебютний гол за збірну України: команда Реброва здобула вольову перемогу над Мальтою

Дмитро Вєнков
Переглядів 697
0 голосів
Мальта – Україна. Фото: MFA
У вівторок, 17 жовтня, відбувся матч Мальта – Україна (1:3) в рамках кваліфікації до Євро-2024. Команда Сергія Реброва здобула волову перемогу.

Збірна України переграла Мальту (3:1) у виїзному поєдинку кваліфікації до Євро-2024.

На 12-й хвилині господарі шокували команду Сергія Реброва. Кіріан Нвоко знайшов вертикальною передачею Пола Мбонга, який втік від Миколи Матвієнка та Іллі Забарного і пробив у ворота поміж ніг Анатолію Трубіну.

Після пропущеного голу синьо-жовті влаштували навалу на ворота суперника, що принесло результат на 38-й хвилині. Раян Камензулі, намагаючись перервати прострільну передачу, зрізав м’яч у власні ворота.

Вперед Україна змогла вийти вже до перерви завдяки пенальті. Михайло Мудрик заробив на собі фол у штрафному майданчику суперника, а Артем Довбик реалізував удар.

Остаточний рахунок у матчі на 85-й хвилині встановив Мудрик. Віталій Миколенко своєю передачею вивів вінгера на оперативний простір, і той класним обвідним ударом з-за меж штрафного майданчика вразив ціль.

Мальта – Україна – 1:3

Голи: Мбонг, 12, – Камензулі 38 (аг), Довбик, 43 (пен), Мудрик, 85

17 жовтня. 21:45. Та-Калі. Національний стадіон Та'Калі

  • Мудрик забив дебютний гол на національну збірну (15 матчів, один гол, три асисти);
  • Україна завдяки цій перемозі набрала 13 очок після семи зіграних поєдинків та вийшла на друге місце в групі;
  • Свою останню гру в рамках кваліфікації синьо-жовті проведуть 20 листопада проти Італії. Цей поєдинок відбудеться у Німеччині на леверкузенській «БайАрені».
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн