Футбол

«Кожен має за нього битися»: реакція Мельгоси на перемогу над Англією і героя молодіжки Квасницю

Віктор Глухенький
Переглядів 496
0 голосів
Унаї Мельгоса. Фото: УАФ
Головний тренер молодіжної збірної України U-21 Унаї Мельгоса прокоментував підсумок поєдинку відбору до чемпіонату Європи 2025 року проти команди Англії U-21 (3:2).

Унаї Мельгоса підбив підсумок поєдинку проти Англії U21 у відборі Євро-2025 (3:2). Наставник синьо-жовтих залишився задоволеним і результатом, і діями своїх підопічних на полі.

«Класно, що ми перемогли, але ще класніше те, як саме виграли, забивши на останній хвилині. Тому я задоволений. Я бачив, що наша команда билася, намагалася ще раз щось зробити і впоралася з цим.

Гол на останніх хвилинах? Це такий вид спорту, у якому такі речі трапляються раз-по-раз. Це не означає, що це траплятиметься завжди – ми виграватимемо, будемо перемагати на останніх хвилинах – нам просто потрібно намагатися грати далі й далі». 

Окремо наставник синьо-жовтих сказав кілька слів і про головного героя молодіжки Іллю Квасницю, який і подарував своїм голом перемогу Україні.

« Ми йому дуже довіряємо, це хлопець гарно працює на тренуваннях. Він не отримує місце у старті, бо кожен має за нього битися і кожен футболіст має доводити своє місце, кожен гравець у чесній конкуренції і може потрапити до стартового складу. 

Ілля боротиметься за цю позицію», – сказав Мельгоса у післяматчевому коментурі в ефірі «Суспільне спорт».

  • В наступній грі відбору до Євро-2025 підопічні Унаї Мельгоси зіграють в номінально домашньому поєдинку проти однолітків з Люксембургу. Поєдинок заплановано на 17 листопада. Початок гри о 20:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн