Футбол

Реал викупить гравця Шахтаря: відомо, скільки «гірники» зароблять на трансфері

Євген Чепур
Переглядів 470
0 голосів
Вінісіус Тобіас. Фото: Реал
Мадридський Реал, за який виступає український голкіпер Андрій Лунін, прийняв рішення викупити правого захисника донецького Шахтаря Вінісіуса Тобіаса, який зараз виступає в Іспанії на правах оренди.

Сергій Палкін має бути задоволений – незважаючи на те, що Шахтар втратив майже безкоштовно 15 футболістів, на одному з гравців донецький клуб заробить десять мільйонів євро.

Реал викупить у «гірників» 19-річного правого фулбека Вінісіуса Тобіаса, який із квітня 2022 року на правах оренди виступає за Кастілью – резервну команду мадридського клубу. Про це повідомив Eldesmarque.

«Бланкос» не планує продовжувати співпрацю з 32-річним Лукасом Васкесом, контракт якого спливає у червні 2024 року. Саме на його місце мадридці і планують перевести до першої команди бразильського футболіста.

Проте, якщо Тобіас не зможе на рівних конкурувати за місце в основі Реалу, то керівництво клубу може віддати його в оренду одній з іспанських чи закордонних команд.

  • В нинішньому сезоні Вінісіус Тобіас провів шість матчів за Кастілью, у яких відзначився двома результативними передачами.
  • Тобіас перейшов до Шахтаря в січні 2022 року і не встиг дебютувати за «гірників».
  • Його угода з донецьким клубом дійсна до червня 2026 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн