Футбол

Український клуб знімуть з чемпіонату та анулюють всі результати: відома причина

Віктор Глухенький
Переглядів 69158
0 голосів
Фото: ФК Васт
Прецедент у Другій лізі України. Миколаївський Васт буде знято з розіграшу чемпіонату через через повторну неявку команди на виїздний поєдинок.

Ще один вітчизняний клуб опинився на межі зникнення. Йдеться про миколаївський Васт. Команда Другої ліги не поїхала на поєдинок проти ЮКСА.

Причина банальна – відсутність достатнього фінансування у клубу, якого навіть не вистачає на дорогу до Києва. Про це повідомив портал Sport.ua.

Поєдинок 12-го туру Другої ліги  ЮКСА (Тарасівка) – Васт мав відбутися сьогодні, 11 жовтня, о 14:00 на стадіоні НТК ім. В. Баннікова у Києві.

Васт раніше вже мав одну неявку на гру поточного сезону Другої ліги. Команда з Миколаєва не прибула до Стрия на матч четвертого туру проти місцевої Скали 1911.  За перший «прогул» Васт отримав технічну поразку (0:3). 

Тепер же, згідно з регламентом ПФЛ, після двох неявок на матчі, всі результати команди будуть анульовані, а сам колектив знято з розіграшу чемпіонату.

  • Наразі Васт має в активі одне очко після дев’яти матчів та посідає останнє, 15 місце, у турнірній таблиці Другої ліги.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн