Футбол

«Ми категорично засуджуємо відповідне рішення»: УАФ – про можливе повернення росії до змагань під егідою ФІФА

Дмитро Чорнобай
Переглядів 850
0 голосів
УАФ. Фото: Google
УАФ опублікувала заяву з реакцією на інформацію про можливе рішення ФІФА слідом за УЄФА повернути до міжнародних змагань російську збірну U-17.

УАФ опублікувала на своєму сайті заяву, де засудджує можливе рішення ФІФА повернути збірні росії U-17 до міжнародних змагань:

«Із відкритих джерел стало відомо, що сьогодні Радою ФІФА може бути прийнято рішення про допуск російських команд віком до 17 років до міжнародних змагань. У зв'язку з цим УАФ нагадує про свою чітку й безкомпромісну позицію: ми категорично засуджуємо відповідне рішення Виконавчого комітету УЄФА, а також потенційне аналогічне рішення Ради ФІФА.

Вичерпні аргументи та доводи щодо неприпустимості прийняття подібних рішень були, зокрема, викладені в офіційному зверненні УАФ до ФІФА, УЄФА та національних асоціацій-членів УЄФА, яке було направлено на їхню адресу вчора. Також УАФ закликає всі національні асоціації бойкотувати спробу повернення команд країни-агресора до участі в міжнародних змаганнях».

  • Нагадаємо, що сьогодні з'явилась інформація, що ФІФА розглядає скасування повної заборони для збірних росії на участь у міжнародних турнірах.
  • Вказано, що рішення може бути прийнято сьогодні під час засідання Ради ФІФА. У такому випадку збірним росії U-17 дозволять виступати на чемпіонаті світу, якщо вони пройдуть кваліфікацію.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн