Футбол

«Ми просили Тете повернутися, але він ігнорував нас»: Палкін розповів про судовий позов проти бразильця

Руслан Мороз
Переглядів 180
0 голосів
Сергій Палкін, фото: Шахтар
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін розповів, як клуб намагається відсудити гроші, яких не отримав за бразильського вінгера Тете.

Сергій Палкін розповів про те, як команду залишив Тете.

«Коли Тете покинув клуб завдяки Annex 7 від ФІФА, він перейшов у Ліон, а пізніше вони віддали його в оренду в Лестер за 1 мільйон євро. Вони порушили Annex 7, тому що вони не мали права продавати гравця, він належав нам. Вони отримали незаконний прибуток за рахунок нашого клубу.

Зараз ми подали скаргу до ФІФА, щоб отримати компенсацію. Після Лестера Тете перейшов у Галатасарай. Ми судимося з Тете, але він ділить відповідальність із Галатасараєм. Згідно з Annex 7, гравець має надіслати лист до 1 липня, щоб сказати: «Я хочу використати Annex 7, щоб призупинити дію мого контракту». Тете цього листа не надіслав».

Палкін також зазначив, що Шахтар просив гравця повернутися у команду, але він це проігнорував.

«Ми багато разів просили Тете повернутися в клуб, але він ігнорував нас. Через його відсутність, ми в односторонньому порядку розірвали його контракт. У контракті була прописана сума відступних у розмірі 150 мільйонів євро. Тепер Тете і Галатасарай ділять відповідальність за таке розірвання контракту», – сказав Палкін в коментарі для ESPN.

  • Раніше, за повідомленням турецької преси, агент ексвінгера Шахтаря Тете підробив документи при переході бразильця до Галатасараю. В справу втрутилася ФІФА.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн