Футбол

«Спробуй дати мені потиличник»: ексфорвард Металіста розповів, як через Фоменка потрапив в автокатастрофу

Євген Чепур
Переглядів 259
0 голосів
Михайло Фоменко. Фото: Google
Колишній нападник збірної України та одеського Чорноморця Іван Гецко згадав, як під час виступів за харківський Металіст вступив у конфлікт з тодішнім головним тренером команди Михайлом Фоменком.

Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю сайту FanDay.net розповів про свій конфлікт з ексголовним тренером харківського Металіста (1996-2000, 2001-2003) Михайлом Фоменком, коли наставник дозволив собі дати потиличника одному з футболістів.

«Якось він у роздягальні підійшов до одного з гравців і дав йому потиличник. Я не стримався, підвівся і сказав йому прямо в обличчя: «Що ти до нього підійшов, ти до мене підійди. Спробуй дати мені потиличник.

Хома (Михайло Фоменко, ‒ прим. «СЕ») почервонів і як закричить: «Прибрати його негайно з роздягальні. На другий тайм він не виходить». Кажу: «Та я навіть питати в тебе не буду. І виходив на поле».

Гецко згадав, як через Фоменка потрапив у аварію, а потім перестав поважати фахівця.

«Щоправда, він мене замінив уже під час тайму. Так вийшло, що через нього я в серйозну аварію потрапив (повертаючись з Одеси до Харкова, заснув за кермом і вилетів з траси, – прим. «СЕ»).

Він перестав мені довіряти, на якусь гру навіть спеціально мене не поставив. Потім я дізнався, що гра була «ліва». Після всього цього ми вже перестали поважати один одного».

  • Гецко виступав за Металіст з 2001-го по 2002-й рік: вісім голів у 14 матчах.
  • У складі збірної України форвард провів п'ять матчів та забив один гол.
  • Фоменко очолював збірну України з 2012-го по 2016-й рік.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн