Футбол

Луческу розкритикував Бражко і сказав, чому не грав Ванат: тренер Динамо прокоментував виліт з кубку

Дмитро Чорнобай
Переглядів 801
0 голосів
Мірча Луческу. Фото: Динамо
В рамках 1/8 фіналу Кубка України Динамо поступилось Оболоні та вилетіло з турніру. Після матчу Мірча Луческу прокоментував поразку киян та пройшовся по своїх гравцях.

Мірча Луческу після поразки від Оболоні (0:1) прокоментував виліт Динамо з Кубка України, а також розкритикував Володимира Бражка:

«Заміна Бражка? Він сьогодні грав дуже погано, часто помилявся. Не оборонявся, допускав великий брак у передачах. Але проблема не в якомусь одному гравцеві і навіть не в команді – проблема в менталітеті. Ми дуже погано налаштувалися на цей матч.

Сьогодні з нами на матч приїхав молодий Пономаренко. Але я не включив його в заявку – я помилився. А ще я помилився в тому, що треба було дати шанс молодим гравцям – Малишу, Царенку. Повторюся, я помилився. З іншого боку, сьогодні грало багато молодих футболістів, які не змогли зіграти у футбол на необхідному рівні».

Також на післяматчевій прес-конференції головний тренер Динамо заявив, що Владислав Ванат не зіграв у матчі через травму.

  • Динамо не зіграє у чвертьфіналі Кубка України вперше з сезону 2012/13. Тоді кияни вилетіли від Шахтаря (1:4) на стадії 1/16 фіналу.
  • В УПЛ Динамо посідає п'яте місце з 12 балами. Оболонь розташувалася на 13-му місці зі шістьма балами.
  • Зазначимо, що в нинішньому сезоні Динамо обігрувало Оболонь (4:2). Сталось це в рамках першого туру УПЛ.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн