Футбол

Вибір зроблено: Реал визначився з наступником Анчелотті та новим наставником Луніна

Євген Чепур
Переглядів 563
0 голосів
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Реал
Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті ймовірно проводить свій останній сезон у клубі. Керівництво столичного клубу Іспанії вирішило, хто замінить на посаді керманича італійського фахівця.

У кінці нинішнього сезону закінчується термін дії контракту між Карло Анчелотті, який з нового сезону очолить збірну Бразилії, та Реалом. Схоже, що боси мадридців не планують його подовжувати і вже визначилися з основною кандидатурою на роль наставника у сезоні 2024/25.

За інформацією Radio MARCA, Флорентіно Перес вже вибрав наступника для італійського тренера. Президент Реала висловив бажання запросити Хабі Алонсо на дану посаду. 

Відзначимо, що 41-річний колишній гравець збірної Іспанії, який раніше грав за мадридців, зараз працює тренером у Байєрі.

Проте на шляху запрошення Алонсо є проблема – фахівець має діючу угоду з німцями до 2026 року, а іспанська преса не повідомила, чи вже досягнуто домовленостей між Реалом та Байєром.

  • Хабі Алонсо провів п'ять сезонів у Реалі з 2009 по 2014 рік, виграючи з командою чемпіонат Іспанії, національні кубки та Суперкубок, а також Лігу чемпіонів.
  • Наразі Байєр під керівництвом іспанського тренера посідає друге місце у турнірній таблиці Бундесліги з 13 очками в активі.
  • Реал займає третє місце у Прімері, відстаючи на один бал від Жирони та Барселони.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн