Футбол

Справа Тимощука: УАФ виступила із заявою щодо позову зрадника України в Лозанну

Віктор Глухенький
Переглядів 1121
0 голосів
Анатолій Тимощук. Фото: Google
УАФ виступила з офіційною заявою щодо позову тренера Зеніта Анатолія Тимощука до Спортивного арбітражного суду в Лозанні, де він оскаржує рішення Асоціації про позбавлення його титулів та заборони на футбольну діяльність.

УАФ заткнула брехливого рота зраднику України Анатолію Тимощуку, який намагається оскаржити рішення КДК УАФ, згідно з яким йому довічно заборонено здійснювати будь-яку діяльність пов’язану з футболом.

«КДК УАФ рекомендував Центру ліцензування УАФ вжити відповідних заходів щодо відкликання (позбавлення) тренерської ліцензії Pro-UEFA Анатолія Тимощука.

Анатолій Тимощук оскаржив дане рішення до Апеляційного комітету УАФ. АК УАФ у задоволенні апеляційної скарги Тимощуку відмовив у повному обсязі, залишивши чинним рішення КДК УАФ», - йдеться з-поміж іншого у заяві УАФ.

  • Наразі УАФ працює над підготовкою позиції в даній справі. Дату засідання CAS із цього питання буде встановлено окремо.
  • Тимощук й досі є рекордсменом збірної України за кількістю проведених матчів у футболці національної команди (144 поєдинки).
  • УАФ позбавила Анатолія всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У структурі Зеніту Тимощук працює з 2017 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн