Футбол

«Майже 30 років боровся проти корупції у футболі»: Циганик виступив у суді на підтримку Коломойського

Віктор Глухенький
Переглядів 1041
0 голосів
Колаж «Спорт Експрес»
Футбольний коментатор та телеведучий Ігор Циганик виступив перед судом із заявою-проханням щодо взяття на поруки одіозного мільярдера Ігоря Коломойського.

Ігор Циганик впрягся за Ігоря Коломойського. Коментатор взяв слово на засіданні Київського апеляційного суду і спробував переконати суддів в тому, щоб вони дозволили взяти олігарха на поруки, озвучивши його заслуги перед українським футболом. 

«Я Ігоря Валерійовича знаю з березня 2004 року. Можу сказати що за той час, а Ігор Валерійович у футболі вже майже 30 років, це - єдина людина, яка боролася проти корупції у футболі. 

Ігор Валерійович - єдина людина, яка постійно стояла на тому, що все повинно бути «фейр-плей». Це означає чесна гра».

Аргументи справ футбольних, були не єдиними, якими оперував Циганик перед суддями.

«Я добре знаю його родину, я знаю його ставлення до сім'ї, до друзів. 

Я переконаний, що він ніколи не зробить чогось, що пішло б не на користь його родині та друзям. Вважаю, що Ігор Валерійович відповідальна людина», – наводить слова Циганика телеграм-канал «Украина Сейчас».

  • Олігарху Ігорю Коломойському вже оголосили декілька підозр: щодо заволодіння 9,2 мільярда гривень «ПриватБанку» та щодо легалізації коштів, частина з яких перераховувалася на ТОВ «ФК Дніпро».
  • 2 вересня мільярдера відправили до СІЗО на два місяці.
  • Встановлено, що впродовж 2013-2020 років Коломойський легалізував понад півмільярда гривень шляхом їх виводу за кордон, використовуючи при цьому інфраструктуру підконтрольних банківських установ.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн