Футбол

Трубін відбив пенальті за Бенфіку: команда українця здобула перемогу у чемпіонаті Португалії

Ілля Деулін
Переглядів 1623
0 голосів
Анатолій Трубін. Фото: Бенфіка
В матчі проти Портімоненсе Анатолій Трубін спочатку не мав багато роботи, а згодом український воротар Бенфіки врятував свою команду від пропущеного голу, відбивши пенальті.

24 вересня в рамках шостого туру чемпіонату Португалії Бенфіка, за яку виступає Анатолії Трубін, грала на виїзді проти Портімоненсе.

На початку поєдинку в українського воротаря, який потрапив до стартового складу команди, було не досить багато роботи, адже за тайм суперник не завдав жодного удару в площину воріт Трубіна.

Натомість гарно попрацювала атака, яка до 17 хвилини забезпечила перевагу Бенфіці в два м'ячі. Така перевага трималася до середини другого тайму, коли Портімоненсе у контратаці відквитав один гол.

А далі ситуація для «орлів» могла стати куди гіршою, адже за гру рукою арбітр призначив пенальті. Втім, з ним впорався український воротар, який вгадав кут удару та не допустив взяття воріт з позначки.

Відео відбитого пенальті Трубіна дивіться у Telegram-каналі FanDay за посиланням.

Далі Бенфіка зусиллями ще одного колишнього «гірника» Давіда Нереса забила третій гол та дещо заспокоїла гру. Даний м'яч став останнім у поєдинку, як наслідок, «орли» повертаються до Лісабону з перемогою.

Футбол. Чемпіонат Португалії.

Портімоненсе – Бенфіка – 1:3

Голи: Варела 56 – Ба 5, Муса 17, Нерес 66

  • Аналітичні портали оцінили гру Трубіна в даному матчі наступним чином: Sofascore – 7.5 (другий результат у команді), Whoscored – 7.7 (друга оцінка у команді).
  • В наступному матчі Бенфіка зійдеться з ще одним із грандів португальського футболу – Порту. Даний поєдинок пройде 29 вересня у Лісабоні.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн