Футбол

«Програвати не можна було категорично»: Кривенцов задоволений нічиєю Зорі з Гентом у Лізі конференцій

Віктор Глухенький
Переглядів 1617
0 голосів
Валерій Кривенцов. Фото: ФК Зоря
Головний тренер луганської Зорі Валерій Кривенцов прокоментував результат поєдинку першого туру групового етапу Ліги конференцій проти бельгійського Генту (1:1).

Після поєдинку першого туру Ліги конференцій проти бельгійського Генту (1:1) Валерій Кривенцов залишився задоволеним підсумковим результатом і пояснив, завдяки чому вдалося його досягти.

«Хлопці активно працювали в обороні, що не дало супернику багато грати біля наших воріт. Було достатньо хороших моментів для реалізації, але сьогодні матч був досить хиткий – могли програти, а могли й перемогти.

Це був перший матч кваліфікації, тому з огляду на турнірну таблицю, яка тільки формується, програвати не можна було категорично. Команда це завдання виконала», – сказав Кривенцов на післяматчевій пресконференції.

  • В наступному турі Ліги конференцій луганська Зоря на виїзді зіграє проти ісландського Брейдабліка. Поєдинок відбудеться 5 жовтня. Початок гри о 19:45.
  • Гент зустрінеться у другому турі з ізраїльським Маккабі з Тель-Авіва. Стартовий свисток гри у Бельгії пролунає о 19:45.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн