Футбол

Кривцов повернувся в стартовий склад Інтер Маямі: команда українського захисника здобула розгромну перемогу

Ілля Деулін
Переглядів 784
0 голосів
Сергій Кривцов. Фото: Getty Images
Навіть заміна Ліонеля Мессі, без якого Інтер Маямі не перемагав, не завадила команді Сергія Кривцова, розгромити Торонто з рахунком 4:0. Українця визнали одним з найкращих гравців матчу.

В ніч проти 21 вересня Інтер Маямі, за який виступає український захисник Сергій Кривцов, у матчі регулярного сезону МЛС приймав Торонто.

В попередній грі команди Херардо Мартіно українець отримав лише вісім хвилин ігрового часу, натомість у цьому матчі вийшов у стартовому складі.

В першому таймі видалася рівна гра, хоч господарі мали дещо більше моментів для того, щоб забити. Перший гол у матчі стався вже в доданий до стартової половини час. Воротар Торонто невдало вибив м’яч, чим і скористався Факундо Фаріас, який пробив під штангу та відкрив рахунок.

За десять хвилин до цього моменту «чаплі» втратили Жорді Альбу та Ліонеля Мессі, які не змогли продовжити поєдинок через ушкодження. Втім, заміна аргентинця пішла команді тільки на користь, адже Роберт Тейлор, який його змінив, оформив у другому таймі дубль. Ще одним м’ячем відзначився Бенджамін Кремаскі.

Таким чином, Інтер Маямі розгромив Торонто з рахунком 4:0 та ще зберігає шанси на вихід до плей-оф МЛС.

Футбол. Північна Америка. МЛС 

Інтер Маямі – Торонто – 4:0

Голи: Фаріас 45+3, Тейлор 54, 87, Кремаскі 73.

Не вдалось завантажити відео.

  • Кривцов провів на полі увесь матч та отримав наступні оцінки за гру: WhoScored – 7.5 (четвертий результат у команді), Sofascore – 7.5 (другий результат у команді).
  • Наступний матч команда Херардо Мартіно проведе проти другого колективу Східної конференції – Орландо Сіті. Гра пройде 25 вересня о 02:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн