Футбол

«З появою в Олександрії відкриваю для себе нові горизонти»: Кравченко – про секрет успіху підопічних Ротаня

Дмитро Чорнобай
Переглядів 86
0 голосів
Олександрія. Фото: УПЛ
Захисник Олександрії Микита Кравченко розповів про причини яскравого старту команди Руслана Ротаня у перших матчах української Прем'єр ліги.

Захисник Олександрії Микита Кравченко в інтерв'ю «УФ» поділився думками про успішний старт підопічних Руслана Ротаня в УПЛ нинішнього сезону:

«Якби перед початком сезону мені сказали, що будемо в лідерах, то я б зрадів. Ми помітили, що зараз команди проти нас почали низько сідати в оборону. В деяких іграх високо пресингували. З кожним суперником по-своєму матчу. Намагаємось реагувати по ситуації. Десь починаємо грати флангами або заходимо в центр.

Чесно зізнаюсь, що й досі відкриваю для себе щось нове в розумінні гри. Руслан Петрович перший тиждень передсезонки був з нами, далі частина команди вирушила на Олімпіаду і нас готував до сезону Олексій Антонов, який залишився в Україні. Сам стиль гри мені зрозумілий, але адаптація триває».

  • Нагадаємо, що Олександрія наразі ділить другу позицію в турнірній таблиці УПЛ разом з Поліссям, набравши по 20 балів.
  • Зазначимо, що на першій сходинці перебуває Динамо з 22 набраними очками. Шахтар наразі четвертий з 19 заліковими пунктами.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн