Футбол

Український голкіпер-голеадор не викликається у збірну: воротар готовий кинути виклик конкуренту з Челсі

Євген Чепур
Переглядів 542
2 голоси
Максим Воронов, колаж: «Український футбол»
Український воротар Максим Воронов, який захищає кольори Атлетіко Паранаенсе та забив гол за бразильський клуб, висловився щодо відсутності викликів до юнацької збірної нашої країни.

Максим Воронов розповів в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол», що з табору юнацької збірної України з ним не виходили на зв'язок, а сам воротар відчуває, що здатен конкурувати з Владиславом Крапивцовим.

«Зі мною ще ніхто не зв'язувався. Навіть не в курсі, чи стежать за моєю грою.

Бачив, що голкіпер юнацької збірної України Владислав Крапивцов потрапив до Челсі. Я дивився його ігри на Євро-2024. Він мені дуже сподобався, хороший воротар. Але, гадаю, за місце у збірній я б міг поборотися», – сказав голкіпер.

  • Нагадаємо, що в матчах за команду U-20 наш співвітчизник зумів відзначитися голом та результативною передачею.
  • Воронов переїхав у структуру Атлетіко Паранаенсе з академії харківського Металіста після початку повномасштабної російської агресії проти України. 
  • У поточному сезоні Воронов провів десять матчів за Атлетіко Паранаенсе (U-20), пропустивши 17 голів. Також на рахунку Максима три поєдинки на нуль.
  • Наразі 16-річний українець є воротарем команди U-20, проте досі так і не мав контакту з представниками юнацької збірної синьо-жовтих (U-19), яку очолює Дмитро Михайленко.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн