Футбол

«Ми провели чудовий матч в ігровому плані»: тренер Роми прокоментував нічию з останньою командою Серії А

Дмитро Чорнобай
Переглядів 277
0 голосів
Іван Юрич. Фото: Google
Головний тренер Роми Іван Юрич прокоментував нічийний результат (1:1) у поєдинку проти Монци в рамках дев'ятого туру італійської Серії А.

У неділю, 6 жовтня, Рома поділила очки з Монцою (1:1) у гостьовому матчі сьомого туру чемпіонату Італії. Український нападник римлян Артем Довбик відзначився голом.

Головний тренер Роми Іван Юрич прокоментував нічийний результат (1:1) у поєдинку проти Монци:

«Ми підняли свій рівень, я бачу хороші речі. У команди великий потенціал, багато молодих гравців і стара гвардія, щоб підняти рівень кожного. Ми провели чудовий матч як в обороні, так і в ігровому плані. Єдиний недолік – коли ти сім чи вісім разів опиняєшся перед воротами суперника, то треба забивати.

Монца завдала три удари і забила. Прикро, тому що команда провела матч чудово. Я бачу багато можливостей для вдосконалення. Я бачив хороші речі, я задоволений грою, але прикро за результат. Якщо ми гратимемо таким чином, то підемо далеко», – сказав Юрич на післяматчевій пресконференції.

  • Рома наразі посідає дев’яте місце у турнірній таблиці італійської Серії А, набравши десять очок.
  • У наступному турі команда Івана Юрича вдома прийматиме Інтер. Поєдинок заплановано на 20 жовтня. Початок о 21:45 за Києвом.
  • Раніше вболівальники та італійські ЗМІ оцінили гру Артема Довбика в поєдинку проти Монци.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн