Футбол

Африканська збірна відмовила росіянам у проведенні товариського матчу: вболівальники країни 404 в шоці

Дмитро Чорнобай
Переглядів 851
1 голос
Російські фанати. Фото: Google
Збірна Танзанії з футболу відмовилася проводити товариський матч із національною командою росії під час жовтневої міжнародної перерви.

Збірна Танзанії з футболу відмовилася від проведення товариської гри з росією під час жовтневої перерви на міжнародні матчі.

Глава тамтешньої федерації пояснив, чому зустріч між збірними неможлива:

«У нас заплановано дві ігри кваліфікації Кубка Африки з Конго. Цього року наш матч малоймовірний, але ми подивимося, що можна зробити в листопаді чи наступних паузах на матчі збірних. В Африці є проблеми з логістикою, але як тільки у нас буде достатньо часу у вікнах ФІФА.

Ми можемо спробувати організувати цей матч. Ми не проти гри з росією, і в майбутньому такий матч можливий», – заявив Уоллес Карія в коментарі для sport24.

Фанати збірної росії були шоковані, коли дізналися, яких суперників підбирає собі їхня національна команда, повідомляє Obozrevatel з посиланням на російські ЗМІ.

«Танзанія? Це піпець»

«Залишилося умовити останнього топа – Папуа-Нову Гвінею, і пазл складеться»

«До чого ці постійні приниження?»

«У Ваканду, Заковію і Латверію вже направлені запити»

«Був час, коли Англію з Голландією перемагали, а тепер країна третього світу гидливо ставиться до нас, це прорив»

«За шість років прорив від домашнього ЧС, до приниження перед Танзанією. Заздріть!»

  • Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення у 2022 році збірну росію відсторонили від участі в міжнародних турнірах.
  • Зазначимо, що за цей час росіяни провели товариські матчі проти таких національних команд, як Киргизстан, Таджикистан, Узбекистан, Єгипет, Катар, Камерун, Іран, Ірак, Кенія, Куба, Сербія та білорусь.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн