Футбол

«Він добре впорався зі своїм завданням»: іспанські ЗМІ оцінили «сухий» матч Луніна за Реал

Дмитро Чорнобай
Переглядів 560
0 голосів
Андрій Лунін. Фото: Google
Іспанські ЗМІ оцінили гру українського голкіпера команди Андрія Луніна у поєдинку дев'ятого туру Ла Ліги, в якому мадридці з рахунком 2:0 перемогли Вільярреал.

У суботу, 5 жовтня, Реал Мадрид, за який виступає український голкіпер Андрій Лунін, на своєму полі обіграв Вільярреал (2:0) у рамках дев’ятого туру чемпіонату Іспанії.

Іспанські ЗМІ оцінили гру воротаря збірної України у переможному матчі мадридського клубу:

Diario Sport: «Вільяреал багато бив, але ці удари не були небезпечними. Лунін міг переживати лише від удару у поперечину. Команда Марселіно не завдала йому багато клопоту, тому він спокійно провів гру».

Marca: «Луніну довелося втрутитися в гру лише в одному чи двох моментах. Українець провів впевнений матч, як на лінії воріт, так і в грі ногами. Андрій виправдовує довіру Анчелотті».

Diario AS: «Йому пощастило під час удару Пепе, який потрапив у поперечину. Лунін більше відпочивав, ніж ловив м'ячі під час атак Вільярреалу».

Mundo Deportivo: «Він добре впорався зі своїм завданням. Допомогли йому союзники у вигляді поганих прицільних ударів та поперечини воріт».

  • Реал після цього матчу набрав 21 очко та закріпився на другому місці в таблиці іспанської Ла Ліги.
  • Для Андрія Луніна це був другий поєдинок у складі «вершкових в цьому сезоні»: один пропущений м’яч, один «сухий» матч.
  • У наступному турі 19 жовтня Реал на виїзді зіграє проти Сельти.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн