Футбол

«Можливо, це один із найслабших Шахтарів в історії»: Воробей розкритикував команду Пушича

Дмитро Чорнобай
Переглядів 189
0 голосів
Андрій Воробей. Фото: Google
Колишній нападник Шахтаря Андрій Воробей прокоментував поразку донецького клубу у матчі другого туру загального етапу Ліги чемпіонів проти Аталанти (0:3).

Колишній нападник Шахтаря Андрій Воробей розкритикував гру донецької команди з Аталантою (0:3) в другому турі основного етапу Ліги чемпіонів:

«Звісно, ​​не такого матчу я чекав. Тут навіть річ не в результаті. Тут справа у грі та в нашій команді. Хочеться якось пом'якше сказати, щоб нікого не образити. Це слабкий Шахтар. Можливо, один із найслабших Шахтарів взагалі в історії клубу, особливо, якщо брати до уваги це десятиліття.

Можливо, треба десь щось змінювати. Чомусь у донеччан навіть не видно малюнку гри, навіть не видно, за рахунок чого Шахтар може грати у єврокубках. Відверто кажучи, дуже слабко виглядає наша команда у порівнянні з європейськими клубами», – заявив Воробей в коментарі для Sport UA.

  • Після двох матчів Шахтар має один бал та посідає 27-е місце у турнірній таблиці Ліги чемпіонів.
  • Наступний єврокубковий матч донецький клуб проведе на виїзді з лондонським Арсеналом. Зустріч пройде 22 жовтня о 22:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн