Футбол

Ексгравець Барселони продався за криваві гроші і перейшов до московського ЦСКА: він вибачився перед росіянами

Андрій Піскун
Переглядів 1256
3 голоси
Міралем П'янич. Колаж: sport-express.ua
Колишній півзахисник Ювентуса і Барселони Міралем П'янич зганьбився і підписав контракт з московським ЦСКА. Гравцю довелося вибачатися за сказані раніше слова.

ЦСКА оголосив про підписання контракту з 34-річним Міралемом П'яничем за схемою 1+1. За інформацією ЗМІ, боснієць отримуватиме на болотах один мільйон євро на рік та бонуси.

Цікаво, що ще два роки тому П'янич відмовлявся грати проти збірної Росії, але отримавши ласий контракт вже вибачився за свої слова.

«Знаю, що зараз багато хто обговорює мої слова дворічної давнини, проте я ніколи нічого не говорив проти Росії та російського футболу. Мені шкода, якщо моя промова когось образила, тому готовий вибачитися». 

П'янич продовжив ганьбитися і заявив, що він просто футболіст і сподівається, що ситуація, тобто війна, скоро вирішиться.

«У будь-якому разі сподіваюся, ситуація вирішиться настільки швидко, наскільки це можливо. Я приїхав із країни, де свого часу була війна, і знаю, що це таке. І чудово розумію, як влаштована політика, і як вона впливає на спорт. Однак, я футболіст і вся моя увага сконцентрована на тому, щоб добре тренуватися, грати і приносити користь ЦСКА», – цитують П'янича пропагандистські ЗМІ.

  • Останнім клубом П'янича була Аль-Шарджа з ОАЄ, де він провів 34 матчі та віддав 11 асистів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн