Футбол

Тренер Лаціо у грі з Динамо перевірятиме резервістів: «Кожен, хто вийде на поле, викладеться на повну»

Дмитро Чорнобай
Переглядів 132
0 голосів
Марко Бароні. Фото: Google
Головний тренер римського Лаціо Марко Бароні розповів, чого він чекає від матчу своєї команди з київським Динамо в першому турі основного етапу Ліги Європи.

Головний тренер римського Лаціо Марко Бароні розповів, чого очікує від стартового поєдинку своєї команди в Лізі Європи проти київського Динамо:

«Ми зіграємо зі сильною командою, яка пройшла кваліфікацію. Упевнений, що на нас чекають складнощі. Але нам потрібні такі важливі матчі, щоб вирости. Ми хочемо показати відмінну гру, і саме тому нам знадобиться показати свій максимум. Матч із Динамо стане шансом для тих, хто грав менше за інших.

Я впевнений, що кожен, хто вийде на поле, викладеться на повну. Майбутня гра – делікатна і важлива, а Ліга Європи загалом – одна з наших цілей, це прекрасне змагання. Це можливість для всієї команди: як для молоді, якій потрібен досвід, так і для ветеранів», – цитує слова Бароні на передматчевій пресконференції Dynamo Kiev UA.

  • Київський клуб зіграє з Лаціо 25 вересня в Гамбурзі. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Також суперниками киян в основному етапі Ліги Європи будуть Рома, Ференцварош, Реал Сосьєдад, Галатасарай, Вікторія Пльзень, РФШ та Хоффенгайм.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн