Футбол

«‎Дуже складний період»: Шевченко розповів гірку правду про дитячий футбол

Даниіл Вереітін
Переглядів 89
1 голос
Андрій Шевченко. Фото: УАФ
Президент УАФ Андрій Шевченко поділився думками стосовно стану дитячого футболу в Україні на тлі повномасштабної війни. Він назвав цей період складним

Президент Української Асоціації футболу Андрій Шевченко розповів про стан дитячого футболу в Україні. 

Очільник УАФ став героєм нового епізоду проєкту Сергія Жадана Кругова оборона. Цей випуск було записано 23 серпня у Харкові, на ОСК Металіст. Відповідаючи на питання письменника про стан дитячого футболу в Україні, Шевченко заявив, що зараз цей напрямок переживає складний період.

«Дуже складний період. Буквально сьогодні я зустрічався з громадою, ми говорили з представниками харківської асоціації. Вони розповіли про поточну проблематику. Але команди тут є. Футбол сьогодні – не тільки гра, у нього інша місія. Це реабілітація, емоційний відпочинок, підтримка і можливість комунікувати», – розповів Андрій Шевченко. 

Не вдалось завантажити відео.

  • За даними першої леді України Олени Зеленської, з початку повномасштабного вторгнення росіян Україну залишило близько двох мільйонів дітей.
  • Андрій Шевченко очолив УАФ у січні 2024 року, змінивши на цій посаді Андрія Павелка. До цього Шевченко працював головним тренером італійського Дженоа (2021) та збірної України (2016-2021).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн