Футбол

Гравець Динамо знову потрапив у скандал: тренер вигнав вінгера зі збірної і сказав все, що про нього думає

Євген Чепур
Переглядів 1696
1 голос
Жерсон Родрігес. Фото: Google
Головний тренер збірної Люксембургу Люк Хольц виключив нападника київського Динамо Жерсона Родрігеса зі складу національної команди перед грою у Лізі націй з Білоруссю.

Жерсон Родрігес має настільки погану фізичну форму, що головний тренер збірної Люксембургу Люк Хольц виключив його зі складу команди перед матчем проти білорусів в рамках Ліги націй.

«Не хочу приховувати, що його фізичний стан мене непокоїть. Якщо він хоче продовжувати грати на професійному рівні, нехай щось із цим робить.

Це не зневага з мого боку, чисто дисциплінарне рішення. Причини цієї санкції залишаються внутрішніми. Я хотів надіслати сигнал Жерсону. Для нього це також корисно. Про повернення до збірної Родрігеса говорити ще зарано», – сказав фахівець у коментарі для L’essentiel.

Відзначимо, що Люксембург зазнав двох поразок у стартових двох турах – від Північної Ірландії з рахунком 0:2 та Білорусі – 0:1.

Нагадаємо, що Родрігес став гравцем Динамо влітку 2019 року, але через свій скандальний характер неодноразово йшов у оренди до інших клубів.

  • Півзахисника в березні 2022 року відрахували з французького Труа, у складі якого він виступав на правах оренди з Динамо.
  • Ще раніше він влаштував бійку з капітаном Анкарагюджю Анте Кулушичем. Проблеми з дисципліною також завадили футболісту повноцінно розкритися в Динамо.
  • Усього за біло-синіх 28-річний півзахисник провів 53 матчі: дев'ять голів, чотири асисти.
  • Зараз гравець виступає у складі китайського Гуансі Халіао на правах оренди, яка розрахована до 30 червня 2025 року. До цієї ж дати й діє контракт люксембуржця з киянами.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн