Футбол

Трубін пропустив прикрий гол у чемпіонаті Португалії: Бенфіка уникла поразки лише в компенсований час

Артем Войцеховський
Переглядів 235
0 голосів
Анатолій Трубін. Фото: Бенфіка
Команда голкіпера збірної України вперше в цьому сезоні зіграла внічию. «Орли» першими пропустили від Морейренсе, але відігралися на сьомій доданій хвилині завдяки голу з пенальті.

Ігрову програму четвертого туру чемпіонату Португалії відкрив поєдинок між Морейренсе і Бенфікою, за яку виступає наш Анатолій Трубін.

Український голкіпер вчергове потрапив до стартового складу своєї команди і провів на полі весь матч, здійснивши чотири сейви. На 84-й хвилині українцю не вдалося врятувати свої ворота, але треба зазначити, що завдання йому значно ускладнив рикошет.

Відігралася Бенфіка лише на сьомій компенсованій хвилині завдяки голу з пенальті, який реалізував Маркос Леонардо.

Чемпіонат Португалії. 4-й тур

Морейренсе – Бенфіка – 1:1.

Голи: Офорі, 84 – Маркос Леонардо, 90+7 (з пенальті).

30 серпня. Морейра де Конегуш. «Паркі Жоакім Алмейда Фрейташ».

  • У чотирьох турах Бенфіка набрала сім очок і наразі посідає п’яте місце в турнірній таблиці. Наступну гру «орли» проведуть вже після міжнародною паузи – 15 вересня проти Санта-Клари.
  • 23-річний Трубін виступає за лісабонський клуб з серпня минулого року. Його контракт розрахований до 30 червня 2028-го.
  • У цьому сезоні Анатолій провів чотири поєдинки, два з яких завершив з кліншітом. В пасиві українського воротаря три пропущених голи.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн