Футбол

«‎Будуть звучати не найкращі слова»: тренер суперника Кривбаса в ЛК – про арбітра, який працював на грі РФ

Віктор Глухенький
Переглядів 169
1 голос
Мануель Пеллегріні. Фото: Google
Головний тренер іспанського Бетісу Мануель Пеллегріні поділився очікуваннями від першого матчу плей-оф Ліги Конференцій 2024/25 років проти криворізького Кривбасу.

Мануель Пеллегріні, говорячи про прийдешній поєдинок проти Кривбасу, не уникнув теми суддівства. Тобто персони турка Арди Кардешлера, якого український клуб наполегливо просив УЄФА замінити на іншого рефері.

«Це - рішення УЄФА. Так, розумію сумніви щодо нього. Адже це, звісно, неприємно через політичні причини, через те, що відбувається в Україні. Але я не маю сумнівів, що він - хороший арбітр, адже це призначення УЄФА.

Так, розумію, що на його адресу будуть звучати не найкращі слова, якщо він десь зробить помилку. Тому що це також станеться через політичні причини», – наводить слова Пеллегріні пресслужба Кривбасу.

🔥Читайте також: Кривбас – Бетіс: де і коли дивитися гру команди Вернидуба – хто фаворит фінальної кваліфікації Ліги конференцій.

  • Поєдинок Кривбас – Бетіс буде зіграно завтра, 22 серпня. Початок гри, яка пройде у словацькому місті Кошице, розпочнеться о 20:00 за київським часом.
  • На внутрішній арені після трьох турів Кривбас має у доробку шість очок і посідає четверту сходинку у турнірній таблиці УПЛ. У четвертому турі команда Вернидуба вдома прийматиме Інгулець. Зустріч у Кривому Розі буде зіграно 25 серпня і розпочнеться вона о 18:00.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн