Кривбас – Бетіс: де і коли дивитися гру команди Вернидуба – хто фаворит фінальної кваліфікації Ліги конференцій

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
236
1 голос
Кривбас – Бетіс: де і коли дивитися гру команди Вернидуба – хто фаворит фінальної кваліфікації Ліги конференцій
Іван Дібанго у матчі проти Вікторії. Фото: ФК Кривбас
Завтра, 22 серпня, буде зіграно перший поєдинок фінальної кваліфікації ЛК між українським Кривбасом та іспанським Бетісом. Sport-express.ua розбирає букмекерську лінію та інформує, де дивитися трансляцію гри з Кошице online.

У четвер, 22 серпня, відбудеться перший матч плей-оф кваліфікації Ліги конференцій сезону 2024/25 рр. між Кривбасом та іспанським Бетісом.

🏟 Матч пройде на стадіоні «Кошицька футбольна арена» у місті Кошице (Словаччина).

⏰ Гра розпочнеться о 21:00 за Києвом.

Sport-express.ua інформує своїх читачів, де на території нашої держави наживо можна буде переглянути матч команди Юрія Вернидуба проти клубу з Ла Ліги.

Кривбас VS Бетіс: де дивитися матч

  • Телеканал УПЛ ТБ. 

Не обійшли увагою звітну гру й аналітики провідної букмекерської контори FavBet, які вже проаналізували шанси обох команд на успіх та визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це команда з Севільї.

Коефіцієнти на матч Кривбас VS Бетіс:

  • Перемога Кривбасу – 7.80
  • Нічия – 4.85
  • Перемога Бетісу – 1.50

Варто звернути увагу і на ставку на прохід однієї з команд до основного етапу Ліги конференцій за підсумками двох поєдинків.

  • Прохід Кривбасу – 8.25
  • Прохід Бетісу – 1.07

На рахунок результативності у першому поєдинку, то аналітики впевнені, що гра у Кошице має потішити фанів не одним результативним ударом. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» (три та більше результативних ударів) коефіцієнт складає 1.71.