Футбол

Збірна України визначилася, де прийме Грузію і Чехію у Лізі націй: УАФ назвала міста і стадіони

Віктор Глухенький
Переглядів 88
1 голос
Групове фото національної збірної України. Фото: УАФ
Стало відомо, де національна збірна України проведе номінально домашні матчі третього та четвертого турів групового раунду Ліги націй-2024/2025 у квартеті В1.

Знову Польща. Пресслужба Української асоціації футболу офіційно проінформувала, де збірна України проведе домашні матчі третього та четвертого турів групового раунду Ліги націй-2024/2025 у квартеті В1. Обидва поєдинки пройдуть на польських стадіонах.

11 жовтня команда Сергія Реброва зустрінеться з Грузією в польській Познані на «ENEA Stadion», а за три дні потому, 14 жовтня, синьо-жовта дружина зіграє із Чехією у Вроцлаві на добре знайомому їм стадіоні «Тарчинський Арена Вроцлав». Обидва поєдинки розпочнуться о 21:45 за київським часом.

Також відомо, що ще один номінально домашній матч Ліги націй, проти команди Албанії, збірна України проведе у столиці Чехії Празі на стадіоні «Epet Arena».

  • Нагадаємо, що на цьогорічному Євро, команда України не зуміла вийти з групи, здобувши чотири залікові бали та посівши останнє місце у квартеті Е.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн