Футбол

Відомий бразилець розірвав контракт із Шахтарем: гравцем цікавляться чотири клуби

Віктор Глухенький
Переглядів 297
1 голос
Марлон. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Бразильський захисник Марлон розірвав контракт із донецьким Шахтарем та отримав статус вільного агента. Нині 28-річний гравець не має клубу і знаходиться в активному пошуку нового місця роботи.

За інформацією бразильського видання Globo Esporte Марлон розірвав трудову угоду з донецьким Шахтарем та вже отримав статус вільного агента. Бразилець активував механізм ФІФА, який дозволив розірвати контракт з «гірниками», оскільки в Україні триває війна.

Нині Марлон перебуває у Бразилії, де, найпевніше, і продовжить свою кар’єру, адже інтерес до нього виявляють тамтешні Ботафого, Інтернасьонал та Васко да Гама. Однак Марлон може повернутися і до Європи, бо він також перебуває у сфері інтересів іспанського Алавесу.

  • Марлон перейшов з італійського Сассуоло до Шахтаря за 12 мільйонів євро влітку 2021-го, ставши другим найдорожчим захисником в історії клубу Ріната Ахметова.
  • У складі помаранчево-чорний Марлон провів 22 поєдинки: без результативних дій.
  • Після початку повномасштабного вторгнення військ Росії в Україну бразилець покинув розташування «гірників», перейшовши на правах оренди до італійської Монци, а згодом до Флуміненсе.
  • Transfermarkt оцінює 28-річного центрального захисника у п’ять мільйонів євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн