Футбол

Відбулися матчі Ман Сіті-Челсі і Барселона-Реал: Мудрика прибрали і почали забивати – яка ситуація у Луніна

Дмитро Вєнков
Переглядів 279
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
У неділю, 4 серпня, Челсі Михайла Мудрика та Реал Андрія Луніна провели свої товариські поєдинки у рамках турне у США. Сині програли Манчестер Сіті (2:4), а «вершкові» поступилися Барселоні (1:2).

Челсі Михайла Мудрика та Реал Андрія Луніна поступилися у спарингах в рамках турне у США. Лондонці програли Манчестер Сіті (2:4), а мадридці постраждали від Барселони (1:2).

Манчестер Сіті – Челсі – 4:2

Підопічні Хосепа Гвардіоли сильно розпочали поєдинок і вже на п’ятій його хвилині вели із рахунком 2:0 завдяки дублю Ерлінга Голанда (перший м’яч із пенальті).

Мудрика, який вийшов у стартовому складі на гру, по перерві одразу замінили на Ноні Мадуеке. В дебюті другого тайму Челсі отримав ще два швидких м’ячі від Оскара Боббо та того ж таки Голанда – обом асистував Джеймс Макеті.

На 59-й хвилині Челсі відповів голом Рахіма Стерлінга з паса Мадуеке, а під завісу гри той таки Мадуеке забив вже сам (асист Ромео Лавія).

Не вдалось завантажити відео.

Футбол. Товариський матч

Манчестер Сіті – Челсі – 4:2

Голи: Голанд, 4 (пен.), 5, 56, Бобб, 55 – Стерлінг, 59, Мадуеке, 89

Барселона – Реал – 2:1

Лунін увесь поєдинок провів на лаві для запасних.

На його очах по голу в кожному з таймів за Барселону з асистів Роберта Левандовського та Алекса Вальє забив Пау Дельгадо. Реал під завісу зустрічі відповів м’ячем Ніко Паса із передачі Арда Гюлера.

Не вдалось завантажити відео.

Футбол. Товариський матч

Барселона – Реал – 2:1

Голи: Дельгадо, 42, 54 – Пас, 82

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн