Футбол

Яремчук дебютував за Олімпіакос: українець відзначився асистом вже у першому матчі

Євген Чепур
Переглядів 229
1 голос
Роман Яремчук. Фото: Google
Сьогодні, 2 серпня, нападник національної команди України Роман Яремчук провів свій перший поєдинок у складі Олімпіакоса, у якому греки протистояли Тернані. Гра завершилася з рахунком 4:0.

Роман Яремчук дебютував у складі Олімпіакоса у товариському поєдинку проти представника італійської Серії С Тернани.

Перша половина поєдинку не порадувала глядачів матчу та українських вболівальників, адже ні Яремчук, ні Олімпіакос забити не змогли.

У другому таймі греки розгромили італійців, відправивши у їхні ворота відразу чотири голи. Український форвард записав до свого активу результативну передачу на 58-й хвилині зустрічі.

Товариська гра

Олімпіакос – Тернана – 4:0

Голи: Мартінс, 58, Куцидис, 60, Вельде, 75, Папаканелос, 82 

Відзначимо, що легенда Динамо та Олімпіакоса Олег Протасов дав ексклюзивне інтерв’ю нашим колегам з «УФ», у якому оцінив перспективи Романа Яремчука у грецькій команді та розповів про свій період роботи на Елладі.

  • Яремчук у сезоні 2023/24 років захищав кольори іспанської Валенсії (29 поєдинків в усіх офіційних турнірах: чотири голи), у складі якої виступав на правах оренди з Брюгге.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця у чотири мільйони євро.
  • Минулого сезону Олімпіакос виграв свій перший єврокубок в історії. У фіналі Ліги конференцій команда з Пірея здолала Фіорентину (1:0).
  • У чемпіонаті Греції команда Яремчука стартує 17 серпня грою проти Волоса.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн