Футбол

Тренер клубу Другої ліги отримав запрошення з УПЛ: президент команди підтвердив відхід фахівця

Дмитро Чорнобай
Переглядів 1045
1 голос
Сергій Сизихін. Фото: СК Чайка
Головний тренер друголігової Чайки Сергій Сизихін залишив свою посаду. Президент команди підтвердив, що колектив з Київщини розпочне сезон з новим фахівцем.

Президент СК Чайка в ексклюзивному коментарі «УФ» підтвердив, що головний тренер команди з Київщини Сергій Сизихін не тренуватиме команду в новому сезоні Другої ліги:

«Можу підтвердити, що Сергій Валерійович йде працювати в клуб УПЛ. З Чайкою працюватиме Ігор Луценко. Які будуть завдання перед новим тренером? Останні кілька років ми прагнемо вигравати в кожному матчі та розвивати молодь».

Нагадаємо, що Сергій Сизихін працював із Чайкою з січня 2023 року. Команда в сезоні 2023/24 фінішувала четвертою, пропустивши попереду лише тріо Дружба, ЮКСА, Звягель.

  • 3 серпня команда з Петропавлівської Борщагівки відкриватиме новий сезон поєдинком проти ФК Чернігів в рамках першого попереднього раунду Кубка України.
  • З 2012 по 2015 рік Сергій Сизихін працював старшим тренером у другій команді футбольного клубу Геліос  – Геліос-Академії.
  • З 2015 по 2017 рік фахівець був виконувачем обов'язків головного тренера Геліоса, а пізніше очолював харківську команду в якості головного тренера.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн