Футбол

Лікар ПСЖ прооперував українських військових: співробітник топ-клубу Європи вже вчетверте приїздить до Львова

Євген Чепур
Переглядів 63
1 голос
Стефано Романо. Фото: Google
Стефано Романо, французький лікар паризького ПСЖ і ортопед-травматолог, прооперував більше десятка українських військових та юного футболіста у Львові.

Лікар ПСЖ Стефано Романо прибув до Львова, де прооперував юнака, який не міг грати у футбол. Також відомо, що серед 15 пацієнтів провідного французького ортопеда-травматолога були й українські військові.

«Знову гратиме у футбол! 17-річному львів’янину після травми допоміг повернутися у гру персональний лікар французького клубу ПСЖ(Парі Сен-Жермен) — ортопед-травматолог Стефано Романо. Він прооперував хлопця та ще зо півтора десятки українців — здебільшого військових — під час свого візиту до Першого медоб’єднання Львова».

Фахівець приїздить до України вже вчетверте. Також він має досвід лікування у «‎гарячих точках».

«До слова, це вже 4-й візит Стефано Романо до Першого медоб’єднання Львова. Він не лише спортивний, а ще й військовий лікар за сумісництвом. Неодноразово їздив із медичними місіями до Іраку, Лівії та Афганістану. І радий нині допомагати Україні та її захисникам», – пише Перше медичне об'єднання Львова на своїй сторінці у Фейсбук.

  • Раніше ми писали, що спортивний лікар Дмитро Бабелюк розповів, чи може стоматолог зірвати трансфер футболіста.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн