Футбол

Полісся озвучило фантастичне завдання на сезон: які шалені плани у житомирців і який подарунок чекати Буткевичу

Віктор Глухенький
Переглядів 540
2 голоси
Володимир Тесля. Фото: ФК Полісся
Віцепрезидент Полісся Володимир Тесля поділився очікуваннями від виступів житомирського колективу у наступному сезоні на внутрішній арені та планами на найближче майбутнє.

Володимир Тесля розповів про цілі та завдання Полісся на наступний сезон, у якому «вовки» вперше у своїй історії спробують свої сили на євроарені.

«У наступному сезоні задача – забивати мінімум 70 голів, а якщо ми заб'ємо 70 голів, то будемо боротися за перше-друге місце – це Ліга Чемпіонів.

Топменеджер житомирян також деталізував, яких саме успіхів він та президент клубу Геннадій Буткевич чекають внутрішній та міжнародній аренах.

«Наше мінімальне завдання на наступний сезон – виграти Кубок України і виграти чемпіонат України. Але це мінімально, бо далі в нас Ліга чемпіонів, от там треба буде вже дивитися. Це нормальна історія. Така сама історія з Лігою Конференцій. Сподіваємося, що зробимо президенту на день народження подарунок, а у нього 27 травня день народження», –  розповів Тесля в інтерв'ю клубній пресслужбі Полісся.

  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем'єр-ліги Полісся фінішувало на п'ятому місці і в новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги конференцій через кваліфікацію.
  • В другому раунді кваліфікації Ліги конференції Полісся зіграє проти словенської Олімпії з Любляни. Матчі пройдуть 25 липня та 1 серпня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн