Футбол

Матч другого туру Словаччина – Україна: Довбик поділився думками про вирішальний поєдинок збірної на Євро-2024

Дмитро Чорнобай
Переглядів 606
1 голос
Артем Довбик. Фото: УАФ
Форвард каталонської Жирони та збірної України поділився думками про поєдинок національної команди в рамках другого туру Євро-2024 проти Словаччини.

21 червня о 16:00 відбудеться поєдинок другого туру в рамках групового етапу Євро-2024 між збірними України та Словаччини.

Форвард української команди Артем Довбик поділився думками від матчу проти словаків:

«Мене не дуже здивував результат матчу Словаччини з Бельгією, бо на такому турнірі немає слабких команд. Кожна вміє оборонятися та атакувати, вміє діяти у всіх фазах, тому на рівні збірних зараз дуже важко грати з будь-яким суперником. Повторюся, результат не здивував, але зробив ситуацію у нашій групі ще більш заплутаною.

Це дуже збалансована команда, яка добре грає у захисті, як і Румунія. У них дуже хороші два центральні захисники. Півзахисники виконують дуже великий обсяг чорнової роботи у центрі поля. Тому це дуже складний суперник, і я вважаю, що з ними буде важче, ніж із румунами», – сказав Довбик в коментарі для УЄФА.

Зазначимо, що у першому турі Словаччина обіграла Бельгію (1:0), а збірна України зазнала нищівної поразки від Румунії (0:3).

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн