Футбол

Агент ексвінгера Шахтаря підробив документи при переході гравця до Галатасараю: в справу втрутилася ФІФА

Ілля Деулін
Переглядів 667
0 голосів
Тете. Фото: Галатасарай
За повідомленням турецької преси, агент ексвінгера Шахтаря Тете підробив документи при переході бразильця до Галатасараю. В справу вже втрутилася ФІФА.

Перехід вінгера Шахтаря Тете до Галатасараю набирає дедалі цікавіших обрисів. Як стало відомо, агент бразильця Пабло Буено разом з футболістом нібито повідомили «гірників» та ФІФА про те, що Тете хоче скористатися Annexe 7 та призупинити дію контракту з Шахтарем з 1 липня.

Втім, як зазначається, даного повідомлення не бачили ні в донецькому клубі, ні в організації. Агент намагається довести, що лист до Шахтаря таки відправляли, але в стані помаранчево-чорних стверджують, що це фейк.

Відповідне впровадження вже розпочала ФІФА, яка перевіряє достовірність файлу, на який посилається Пабло Буено. Втім, організація пропонує обом клубам укласти мирову угоду. 

Галатасарай готовий компенсувати «гірникам» не більше трьох мільйонів євро, що як мінімум вдвічі менше від тієї суми, яка задовольнить Шахтар.

За повідомленням ресурсу Fotospor, в стамбульському клубі переконані, що навіть якщо факт підробки повідомлення підтвердиться, то на Галатасараю даний інцидент ніяк не позначиться.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн