Футбол

«Після цього я більше не пив»: вихованець Динамо розповів, як потрапив у автокатастрофу через алкоголь

Руслан Мороз
Переглядів 362
0 голосів
Віктор Бєлкін, фото: Google
Колишній півзахисник молодіжної збірної України та київського Динамо Віктор Бєлкін розповів, як потрапив у автокатастрофу, перебувавши напідпитку.

Віктор Бєлкін згадав історію, як у 1993 році потрапив у автокатастрофу. Це сталося напередодні гри за олімпійську збірну України.

«Я випивав, коли мені було 20 років і це закінчилося плачливо. Заснув за кермом рано вранці й потрапив у автокатастрофу. Це сталося в Києві перед грою за олімпійську збірну України. Це говорить про те наскільки я тоді був недисциплінований».

Бєлкін зізнався, що відтоді перестав вважати алкоголь та назвав цей епізод одним з переломних у його житті.

«Я дивом вижив, це один з переломних моментів у моєму житті. Бог мене врятував, це єдине пояснення. Автомобіль склався у гармошку, двигун вилетів. Це було диво. Після цього я більше не пив. У мене півобличчя не було та ще й ключ в коліні. Тоді я зрозумів, що це останній шанс у моєму житті», – сказав Бєлкін в інтерв'ю ТаТоТаке.

  • За першу команду вихованець Динамо зіграв лише чотири гри. 
  • Також Бєлкін грав за Борисфен, Маккабі (Тель-Авів), ЦСКА-Борисфен, ЦСКА (Київ), Дніпро, Бейтар Авраам, Маккабі (Нетанья). Він завершив кар'єру влітку 2002 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн